Sommar & Höst i Borgafjäll

Stanna till några dagar och upptäck Borgafjäll i sommarskrud.

Borgafjäll är beläget i södra lapplands fjällvärld och har omedelbar närhet till orörd natur, fjäll, sameland och fina fiske områden med kristallklara vatten. Oavsett om du är gammal eller ung så finns det upplevelser för alla. Varför inte packa ryggsäcken och vandra omkring i den storslagna naturen, ta ett djupt andetag och känn den friska luften. Kanske prova fiskelyckan i nått av våra fina fiskevatten eller ta del av samisk kultur och gör ett besök i nått av lapplägren som finns i området.

Kommer du till Borgafjäll i augusti och september kan du vara med och skörda ur fjällmarkens egna skafferi. Området har stora ytor och bjuder på delikata svampar och bär. I Borgafjäll har alla årstider sin charm och sina möjligheter.

Ditt livs bästa resa kan bli till Borgafjäll i sommar.

På 69 grader nord kan du boka ditt boende här. Vi erbjuder moderna och nybyggda lägenheter med 4 bäddar, camping för husvagnar och husbilar. Ring om ni är intresserade av guidade aktiviteter, behöver ni förslag på upplevelser så kommer vi gärna med tips och idéer på olika sommar och höst nöjen.

Vi tar emot bokningar eller besvarar dina frågor på info@69gradernord.se

Varmt välkommen!