Uthyrning & shop

I 69 grader nords shop som ligger vid foten av Borgabackarna har vi skidalpin utrustning både till uthyrning och försäljning. Skidutrustning kan du hyra paketvis (skidor, pjäxor och stavar) eller som enstaka artiklar.

Vi hyr även ut säkerhetsutrustning för turen på fjället, en 28 liters ryggsäck försedd med transceivers, sond och spade. I shopen hittar du även ett urval av skidtillbehör som bland annat, hjälmar, handskar, mössor, underställ och goggles.

Du kan även hyra snöskoter hos oss!

Öppettider i Sportshopen / Vi har öppet när backarna har öppet!

Vissa perioder under säsongen är butiken stängd (måndagar tom torsdagar), men slå en signal om du behöver hyra utrustning mm så ordnar vi det, det går även bra att maila.

Kontakta oss på

070-630 38 04 | info@69gradernord.se

Några av våra uthyrningsskidor

Rossignol – Pursuit 100 är en förlåtande pistskida för nybörjaren. Skidorna ger åkaren bra kontakt med kanterna för att det ska bli lättare att svänga och få kontroll över sin åkning.

BLIZZARD – RUSTLER 11
Helt nya Rustler med Carbon Flipcore D.R.T. är valet för den som vill utforska hela berget. D.R.T. konstruktionen gör skidorna lekfulla, förlåtande och mångsidiga med ultimat stabilitet under foten så att dagens freeride-skidåkare kan leka med terrängen och snön som de vill.
Construction: Sandwich compound sidewall; ISO-Pauwlonia-Balsa-Poplar-Beech woodcore, D.R.T. technology

BLIZZARD – BRAHMA
Med ny skärning och rockerprofil är Brahma en av de mest mångsidiga och roliga skidorna på marknaden. Den beprövade Carbon Flipcore-tekniken och dubbla lager metall ger skidan en fantastisk åkkänsla. Med 88mm utmärker sej Brahma i alla tänkbara situationer och fören. Du kommer att kunna utmana skidan och dej själv i alla snöförhållanden och backar.

Nordica transfire 78 Ti
Konstruerad för medel åkare som vill ha kraft, stabilitet och kantkontroll vid carving i både låga och höga hastigheter. Tiprocker kombinerat med XBi, gör att du lägger snabba skärande svängar med liten ansträngning.